Wpis z mikrobloga

Tak ich zapamiętamy

@dziadeq: a wiesz jaka jest najstraszniejsza prawda biorąc pod uwagę ze wszystko było wtedy na świecie przedstawiane do góry nogami? Każde 117 dzieci umiera w stanach od szczepień by jedno dziecko uchronić przed ciężkim kovidem podają najnowsze i nierozpowszechniane dane z USA.
  • Odpowiedz
@konus108 nierozpowszechniane, najnowsze i ściśle tajne dane z USA wykazało, że KAŻDE z 117 dzieci w USA umiera by nie umarło tylko JEDNE DZIECKO. Tego się nie dowiesz z TV. Wiecie skąd wiem? Jestem z Boston Masacziusets
  • Odpowiedz
@dziadeq: Miałem taką sytuację w Kaufie. Byłem bez maski i gość ok. 60 lat mówi, że w sklepie należy nosić maseczkę. Odpowiedziałem mu, że dobrze, że nosi, a chłop do mnie, że ma nadzieję, że się zarażę i umrę xD Ochujałem.
  • Odpowiedz
@SEBZER: po 3 latach jechania bezlitosnego niezaszczepionych, targania ich po sadach, aresztowaniach i karych więzienia za uczestniczenie w demonstracji, wbijanie do domów bez nakazów za wpis na fbibooku itd. itd. ci takie głupoty do głowy przychodzą, wyjdź z jaskini swojej głowy.
  • Odpowiedz