Aktywne Wpisy
Szinako +192
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
diagnoza-przegryw +187
#przegryw
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
chyba, że podcasty lubią ciszę i dlatego nie są publikowane XD
#raportzpanstwasrodka
@Babyiamfull: poszło o całe 6zł Tam jest 2.8 tys wyświetleń a w komentarzach rzeźnia była jakiej jeszcze nie widziałem
gdzie reszta?