Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +192
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +475
#ukraina
@shmatshiage: Trzeba przyznać, że jest to skuteczny sposób dyskusji jeżeli celem jest wyeliminowanie dyskutantów przez zmęczenie w myśl zasady, że wygrywa ten kto zostaje na "placu boju".
@Koniasz: nie no stosuj do woli propagandy ludobójców, jak lubisz smarować się gównem, co ja mam do tego? Enjoy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sensie takie głupoty u was działają, poważnie? Bo w Polsce raczej nie bardzo. Ale współczuję narodu w takim razie xD
@aegispolis: Ja też. Też myślę o nim jak najgorzej.