Wpis z mikrobloga

• 1
@wez_idz_sobie rozumiem że masz wiedzę że normalnie w poprzednich latach antybiotyki były? Bo myślę że popełniasz błąd logiczny myśląc że jak teraz nie ma to kiedyś były...
  • Odpowiedz
  • 0
@wez_idz_sobie co roku bierzesz o tej samej porze te same antybiotyki? Oj coś nie chce mi się wierzyć. Ale jeżeli tak to najwidoczniej jest jakiś powód braku w tym roku.
  • Odpowiedz
@robvan: no i mirek o ten powod wlasnie pyta XD najmniej merytoryczny komentarz jaki widzialam
@wez_idz_sobie: moze ma to zwiazek z obecną sytuacją w Chinach? Ograniczyli polityke zero covid, wiem, ze duzo osob z UE wysyla leki do Chin + czesc produkcji wlasnie tam przekierowano ze wzgledu na zapotrzebowanie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@robvan: każdy kto ma członka rodziny w Chinach wysyła teraz leki do Chin. Tam w tej chwili nie ma w aptekach żadnych lekow na katar, gorączkę. Info o przekierowaniu produkcji mam od przedstawicieli firm farmaceutycznych - pracuje w ochronie zdrowia, nie w aptece, ale mam kontakt z działami handlowymi wielu z największych firm farmaceutycznych w UE- jest to dowod anegdotyczny, racja, ale jak będę mieć dłuższą chwilę to ci pogrzebie i
  • Odpowiedz