Aktywne Wpisy

Vanche +568
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
StalkomirNowak +2051
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Girard to wspaniały fotograf. Kupcie jego książkę albo tam wspomóżcie w jakiś sposób typu subskyrpcja na Instagramie albo coś w ten deseń. Jeden z lepszych fotografów ostatnich dekad. Przy okazji jego fotografie (Phantom Shanghai) posłużyły w grze Kane&Lynch2 do zmieniającego się Szanghaju. Warto ograć, bo jest to niczym psychodeliczny trans w którym przesadziliście z dawką i teraz musicie bronić się przed systemem immunologicznym miasta, które chce was usunąć. Choć pozycja zdecydowanie nie dla wszystkich.
Fotografie przypomina inną Carla Mydansa - będzie w komentarzu. Obaj panowie są, a raczej ich ciała, produktem ich środowiska, jak w XIX wieku. Obaj mają zdeformowane przedramiona od ciągłego czynności.
#historia #starszezwoje #fotografia #myrmekochoria
źródło: comment_16715396071zQqOfkx87p6FUdAXSjQsl.jpg
Pobierzźródło: comment_1671539867zLh31z4pEG6LXcHVm72qbP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora