Aktywne Wpisy
therealhajto +66
Seria rzutów karnych powinna była się zakończyć wraz z karnym murzyna, który nielegalnie #!$%@?ł na dwa tempa. Zapraszam do dyskusji
Mirror: https://streamin.one/v/249c6a99
#mecz #meczgif
Mirror: https://streamin.one/v/249c6a99
#mecz #meczgif
prawiczek92 +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zgłoszenie 4875075cd8b13def z dnia 2022-12-15 19:32:37
Imię: Anon
Miejscowość: Ostrów Wielkopolski
Kim jestem?
Zwykły facet, spokojny, realista introwertyk, szczery, lojalny, otwarty, odpowiedzialny, konkretny, zdecydowany, zero-jedynkowy, przyzwoity, kulturalny, miły, asertywny, szanujący czyjeś zdanie, nie oceniający po wyglądzie.
Wygląd
Szczupła budowa ciała, 176cm wzrostu, 72kg. Wysportowane nogi, dobra kondycja fizyczna, brak kraty na brzuchu :D
Zainteresowania
Wielki fan piłki nożnej i ogólnie sportu. Serialomaniak słuchający bardzo różnej muzyki w zależności od nastroju (nienawidzę disco-polo). Lubię długie rozmowy sam na sam, spacery, jazdę na rowerze, spotkania na neutralnym gruncie, żeby zwiedzić miasto lub po prostu pochodzić na świeżym powietrzu. Uwielbiam góry i aktywne spędzanie czasu na urlopie, nie lubię morza i wylegiwania się na słońcu.
Czego oczekuję?
Chciałbym znaleźć kobietę, która będzie moim najlepszym przyjacielem. Człowieka, któremu mogę zwierzyć się z najgłębszego sekretu i być pewnym obopólnego zaufania. Nie lubię związków w starym stylu gdzie jeden i drugi jest kontrolowany i zamknięty na klucz. Cenię sobie wolność i nie traktuje każdego wyjścia z koleżankami/kolegami jako potencjalnej zdrady. Myślę, że znalezienie osoby, z którą można jednocześnie kochać się cały dzień i pozwolić wyjść na cały dzień jest bardzo rzadkie, ale tak właśnie to sobie wyobrażam. Zbudowanie relacji na bezwzględnym szacunku i szczerości. Nie interesuje mnie kompletnie przeszłość, o ile nie masz dzieci z poprzedniego związku to masz czystą kartę, nawet jeśli byłaś już w 20 związkach, nie ma to dla mnie znaczenia. Każdy człowiek dojrzewa mentalnie na swój sposób, liczy się tylko teraźniejszość i przyszłość.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Ciężko powiedzieć, pewnie dzień wolny w środku tygodnia i spędzenie go razem od rana do wieczora, a nie tylko w weekendy. Tylko tyle i aż tyle.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub cywilny, dzieci nie chce, alkohol sporadycznie i w małych ilościach, papierosów nie toleruje, reszty tym bardziej.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonyostrowwielkopolski #mirekszukamirabelki
brakuje tagu #przegryw
Ps. Co Wy się tak tych fajek czepiacie ?;)
Piszę anonimowe anonse na MirekSzukaZony w celu znalezienia interesującej kobiety :-) tinder to szlam, Badoo większość samotne matki, reszty nie znam. Może tutaj będzie jakiś odzew, to nic nie kosztuje, warto spróbować :-) jeśli ktoś bedzie chciał napisać to się odezwie :-)
Choć tutaj na razie odezwał się tylko jakiś frustrat, który pisze, bym się nie żenił i nie marnował życia oraz poszedł na siłownię xD