Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +88
Problemem wysokich cen #nieruchomosci nie są koszty budowy czy chciwość deweloperów tylko niesprawiedliwy system podatkowy jaki panuje w Polsce.
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Bibi_Mechanik +63
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
#40kontra20
Prawniczka!!! Nie chciałabym by mnie reprezentowała przed sądem….. #!$%@?, co by było gdyby sędzia był przystojny?
Komentarz usunięty przez autora
Wpedza ja w poczucie winy, ze na agresje sobie sama zasłużyla .
Bije cie, bo nie pozwalasz mi sie kochać, a ja tak sie staram, twoja wina
Do tego ta laska z rybimi ustami, "on tak sie zachował, bo nie moze bzykać, a kazdy facet bez bzykania nie panuje nad emocjami, to zupelnie normalne" co to kurna jest, sredniowiecze???
Potem sie
bo co jak co ale przyszli ,,prawnicy'' bardzo uważają na swoje wybory życiowo -rozrywkowe
może miało być że ona jest ,,prawiczka'' jeszcze