Tez zrobiłam drwala w domu. Bardzo dobry, lepszy niz w maczku, ale jednak ten maczkowy ma swoj klimat i masz go w 10 minut xd Ale myślę, ze jeszcze zrobie wersję domową #gotujzwykopem #jedzzwykopem
@Bananada: ale przynajmniej jest symulacja żony jak wydaje laska przez okienko burgera xD nooo domyślam się że w macu materiały po taniości ale za 22 zł mam takiego porządnego burgera, większego od drwala w jednej burgerowni, kiedyś kolega mi polecił
@dragon7: tak, wolowina. Ale kupilam gotowe kotlety w lidlu takie po 110g. Nie bylsm do nich przekonans, bo zazwyczaj mile lub proszę o zmielenie w miesnym, ale byly naprawdę spoko, jesli robisz z samej lopatki no to faktycznie moze drozej wyjsc no i zalezy ile gram miesa liczysz na burgera.
@Bananada: no te gotowe co kupiłem czasem są malutkie, nie wiem ile gram ale tak z 15 cm średnicy robię z mielonego, Ja mam biedronkę i kaufland nie daleko tylko, biedronka nie tania a kaufland staram się nie chodzić bo tam bywa moja ex :P słyszałem że w lidlu sa spoko ceny.... jaki kryzys że się o cenach myśli xD
@dragon7: nw ja jakos nie przeliczam, ale kazdy porownuje cene z obecną w maku. Osobiscie czesto kupuje to co jest w promocji no hyba, ze jakies tzeczy ktore wyjatkowo potrzebuje lub mam batdzo ochote, ale tez czesto kem na miescie, a przynajmniej tak mi sie wydaje, ze czesto
@Bananada: jeszcze bym jakoś tą bułę przebolał gdyby nie ten ser który do końca zepsuł smak. Ale to moja subiektywna opinia. Z ciekawości zamówiłem pierwszy i ostatni raz. Ale za to twoja wersja wygląda bardzo apetycznie
Ale myślę, ze jeszcze zrobie wersję domową
#gotujzwykopem #jedzzwykopem