Aktywne Wpisy
olya +71
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby
kizalfon +34
Piękną krzywdę wam wyrządziły mainstremowe media z kapitałem amerykańskim xD Teraz sracie przed powrotem Trumpa ale prawda jest taka, że cały ten syf covidowy, wojna Rosji z Ukrainą czy wojna Izraela z Palestyną zdarzyła się jakoś tak przypadkowo podczas prezydentury najsłabszego prezydenta w całej historii USA, który wydaje się nie wiedzieć nawet, jak sam się nazywa.
Co się stanie jak wróci Trump? Dużo dobrych rzeczy. Dla przeciętnego Amerykanina oznacza to stabilną sytuację gospodarczą i więcej pieniędzy w portfelu, a dla Europy powrót do pokoju i uspokojenie sytuacji u naszych terrorystycznych sąsiadów. Tak tak, Ukraina i Rosja to narody terrorystyczne ze skrajnymi wskaźnikami korupcji, kombinatorstwa, kradzieży i niewyjaśnionych zabójstw polityków opozycji czy dziennikarzy. Tak jak Rosjanie zamordowali np. Politkowską, tak oligarchia ukraińska wydawała na siebie i na nieprzychylnych dziennikarzy wyroki śmierci. Do dziś nie odnaleziono głowy jednego z ukraińskich dziennikarzy, którego zabito za nieprzychylne komentarze w stronę ukraińskich władz, a jednemu z ukraińskich polityków aż buty spadły, jak mu wysadzono samochód.
Ale mniejsza o tym. Wróci twardy polityk, za jednych uznawany jako nieobliczalny, ale to jego zaleta, bo Włodzimierz Putin ogarnie dupę i przestanie machać szabelką. Szabelką przestanie też machać NATO i sytuacja się w końcu uspokoi.
A
Co się stanie jak wróci Trump? Dużo dobrych rzeczy. Dla przeciętnego Amerykanina oznacza to stabilną sytuację gospodarczą i więcej pieniędzy w portfelu, a dla Europy powrót do pokoju i uspokojenie sytuacji u naszych terrorystycznych sąsiadów. Tak tak, Ukraina i Rosja to narody terrorystyczne ze skrajnymi wskaźnikami korupcji, kombinatorstwa, kradzieży i niewyjaśnionych zabójstw polityków opozycji czy dziennikarzy. Tak jak Rosjanie zamordowali np. Politkowską, tak oligarchia ukraińska wydawała na siebie i na nieprzychylnych dziennikarzy wyroki śmierci. Do dziś nie odnaleziono głowy jednego z ukraińskich dziennikarzy, którego zabito za nieprzychylne komentarze w stronę ukraińskich władz, a jednemu z ukraińskich polityków aż buty spadły, jak mu wysadzono samochód.
Ale mniejsza o tym. Wróci twardy polityk, za jednych uznawany jako nieobliczalny, ale to jego zaleta, bo Włodzimierz Putin ogarnie dupę i przestanie machać szabelką. Szabelką przestanie też machać NATO i sytuacja się w końcu uspokoi.
A
@dragon7: Polo 1.2 i nie wiem jakim cudem ale tym dłużej go mam tym coraz szybciej po autostradzie śmiga. Ostatnio 140 max jechał. A jak kupiłem to max 120 i więcej się nie dało
Komentarz usunięty przez autora
Skubana kuna czy szczur pewnie sobie podgrzewała. xD Powiesiłem pod maską najbardziej śmierdząca choinkę zapachową jaką udało mi się znaleźć i więcej nic się nie działo.
kostki toaletowe lub siersc psa pod maske.
Często słyszę jak na parkingu uruchamiają się alarmy samochodów. Ale tylko za dnia. Jak te cholery tam włażą. Ja nigdy kuny na żywe oczy nie widziałem xd
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.