Wpis z mikrobloga

@Pieniek1991: ja chyba mialem drugi raz w tym roku (tak zakładam, bo miałem w czerwcu lekkie przeziębienie - po tym jak siedziałem w samolocie za typem, który często kaszlał i kichał)… mam nadzieje, że z 10 liberalnych sojarzy położyłem ()

• Odpowiedz
@m-wjeczur: Ja to nawet nie wiem ile razy miałem bo ani jednego testu, kwarantanny czy izolacji nie miałem. Jak byłem przeziębiony to się nigdzie nie zgłaszałem aby się nie zamknąć w domu.
W sierpniu mam pewność bo miałem spotkania z osobami chorymi a później nagle utrata pamięci na dwa tygodnie i lekkie objawy przeziębieniowe a wtedy upały były i generalnie nikt na nic poza covidem nie chorował.
  • Odpowiedz
Ja to nawet nie wiem ile razy miałem bo ani jednego testu, kwarantanny czy izolacji nie miałem. Jak byłem przeziębiony to się nigdzie nie zgłaszałem aby się nie zamknąć w domu.

@Pieniek1991: tak samo

obstawiam, że miałam wirusa celebrytę latem 2021, bo miałam przez kilka dni ból głowy, stan podgorączkowy i brak smaku/zapachu, ofc minęło samo z siebie
  • Odpowiedz
@Grooveer: I przy okazji skoro już poruszyłeś temat. U nas syntetyzator niedziele też ogłosił w tym tygodniu wzrosty więc idzie kolejna fala która ma szczyt osiągnąć dopiero pod koniec stycznia. Będziesz w związku z tym nosił maseczkę? Bo nasz rząd zalecenia raczej nie wyda a obowiązku na pewno nie ale jako odpowiedzialny człowiek chyba tego nie potrzebujesz żeby podjąć właściwą decyzję?
  • Odpowiedz
@Grooveer: Co grooveerek, kłamco i manipulatorze? Nowy dzień nowy temat do straszenia?

Szkoda, że wczoraj uciekłeś, i nie dałeś tego źrodła do swojej pani doktor.

https://www.wykop.pl/wpis/69405545/zrobiono-sekcje-35-pacjentow-ktorzy-umarli-nagle-w/246384475/#comment-246384475

Także zacytuje sam siebie z tego tematu

@Grooveer: i jesteśmy na miejscu, prosisz grooveerka o legitne źródło do tej pani, a on odwraca kota ogonem, hopa fikołek i ta da, nie chcesz to nie wierz xD

A nie lepiej wysłać jakieś legitne źródło, i
  • Odpowiedz