Wpis z mikrobloga

Ronaldo to jest taka legenda każda wypowiedź i widać że on żyje dla piłki. Do tego oczywiście mnóstwo osiągnięć sportowych

Słuchasz Messiego i widzisz że najwaziejsza jest tylko kasa równie dobrze mógłby leżeć na dupie jakby mu płacili xD Co widać na oszustwach podatkowych które robił.
Jak można to porównywać w ogóle.
Ronaldo zajebiste wyniki w Manchester realu juventusie i kadrze (gole). Messi przeciętny w reprze #!$%@? w PSG i dobry w Barcelonie gdzie cały zespół grał pod jego wyniki xD

Jak Messi skończy karierę to będzie do najwyżej wspomniany jako top 15.

Taka prawda już wkurza ten hejt na Ronaldo wszędzie bo osłabł w wieku prawie 38 lat
#mecz
  • 20
  • Odpowiedz
@Kantar: Janusz z przed telewizora jesteś, pewnie piwo ci się wylało na brzuch jak messi #!$%@? bramkę i stad ten ból dupy. Takich głupio mądrych kantarow na świecie są miliony, jeden za Ronaldo drugi za messim. Idealizujesz swojego ulubieńca i tyle. Fakt jest taki, ze Ronaldo aktualnie jest kula u nogi reprezentacji i kluby tez z niego rezygnują bo nie ma miejsca dla niego. Messi dalej potrafi ciągnąć drużyny za
  • Odpowiedz
@Barttson: jak on pociągnął Argentynę w ostatnim meczu? Tą ręka zrobioną specjalnie? 1 asystą i jedną jedyną jego dobrą akcją, którą mógł zrobić każdy inny rozgrywający? Czy karnym, który jest totalną loterią? Oglądałem ten mecz, i poza jego machaniem łapami do sedzieho/Holendrów nic nie zaprezentował. Ktoś kto się wyróżnił w tamtym meczu, do byli Weghorst i Martinez.
  • Odpowiedz
@emerald_c: Możesz mieć inne zdanie, do ignoranta mi daleko. Bądź chociaż w pewnym stopniu obiektywny, aktualna forma Ronaldo < Messi teraz. Nie ważne ile łez wylejesz taki jest stan rzeczy. Ty pewnie dalej jedziesz na micie, ze Ronaldo jest kozakiem z rzutów wolnych bo spadający liść pare razy mu siadł a od lat jego wolne to padaka xd
  • Odpowiedz
@Redoxx: Przez pewna chwile rozkminialem czy trollujesz czy piszesz serio xd asysta i gol to nie ciągniecie drużyny? Co miał zrobił więcej dla wykopka? Ale i tak czuje ze odpowiadam na bajta xd
  • Odpowiedz
@Barttson: Nie ma co dyskutowac z ludźmi którzy nie mają pojęcia o piłce. Jeśli chodzi o gole, to Messi i Ronaldo strzelają tyle samo, a poza tym Messi zjada Portugalczyka w każdym innym aspekcie - asystach, wykreowanych sytuacjach, czy dryblingu. Inzaghi premium vs najbardziej kompletny zawodnik w historii, śmieszą mnie już te porównania
  • Odpowiedz
@Testodzik: No znów ten sam temat, rozwala mnie to, ze sympatia do któregoś zawodnika tak mocno zaburza obiektywność xd kończę odpowiadać bo nie ma sensu dyskutować
  • Odpowiedz
@Barttson: no tak, klasowy piłkarz się tak zachowuje: https://vm.tiktok.com/ZMFggQP9V/. Messi jest chamem i cwaniakiem, który przyfarcil tym, że Holandia podarowała mu karnego, żeby mógł sobie odbić to, co naszym nie strzelił. Asystę równie dobrze mógł zrobić ktokolwiek inny z drużyny, kto miałby w tym miejscu piłkę. Poza tym Nic nie wniósł do meczu. 0 fantazji, konkretnych akcji opartych na jego barkach, czy nawet niebezpiecznych strzałów. I porównaj teraz jego wkład
  • Odpowiedz
@Redoxx: ja oceniałem do tej pory umiejętności piłkarskie. Podejrzewam, ze jak messi byłby cicho, na boisku nie angażował się w konflikty to byś przyszedł i pisał, ze messi to #!$%@? nie kapitan, nie ma jaj, żaden z niego lider itp. Nie grałeś nigdy w piłkę stad takie tezy stawiasz o posiadaniu klasy. Grając w piłkę jest wiele rzeczy których nie widać na telewizorze. Grasz przeciwko komuś i między wami tez
  • Odpowiedz
@Kantar: Ten wpis wygląda jak urojenia fanatyka Cristiano, czas rozprawić się z tym za pomocą argumentów.

Co widać na oszustwach podatkowych które robił.

Po pierwsze, Ronaldo też jest oszustem podatkowym (o czym większość jego fanów zapomina) i do tego wykręcił w tym nieco lepsze liczby niż Messi (możesz sobie dopisać jako kolejną rzecz przemawiającą za Ronaldo jako GOAT-em xD)
s....._ - @Kantar: Ten wpis wygląda jak urojenia fanatyka Cristiano, czas rozprawić s...

źródło: comment_1670759122Z7t5MnTTAY53yyjvwou7hT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz