Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
To nie ojczyzna wymaga od nas służby w wojsku, tylko państwo, które ma w dupie to czy w związku z udziałem w ćwiczeniach stracisz pracę i popadniesz w długi. To kolejny chory wymysł tej władzy, która w imię ideologii broni uszkodzonych płodów ryzykując życiem matki, a jak już się urodzi to #!$%@? z nim. Tak samo będzie tutaj. Wyjdziesz z koszar, bank będzie dzwonił bo zwlekasz z ratą, szef zadzwoni by powiedzieć, że jest już byłym szefem. Pójdziesz do urzędu gminy po zwrot kosztów i dowiesz się, że jedyne co ci się należy to #!$%@? w dupę. Plan zrealizowany, naczelnik zadowolony, bo ma 300tys. armię na papierze tak jak obiecywał, elektorat przyklaśnie, a 2 mld na telewizję zrobi z ciebie złodzieja, łajdaka i tchórza pozbawionego miłości do ojczyzny nie to co ci wszyscy "patrioci" w sejmie, którzy oddali by życie za ojczyznę, no ale wicie rozumicie, "to były inne czasy", "ja jestem posłem/radnym, ja nie mogę", "mój syn by chciał, ale nie nadaje się" oraz "równość płci! no ale jednak jestem kobietą, mnie się należy specjalne traktowanie, ale jakbym była facetem to łohohoho co to nie ja".

#takbedzie #azwaskuklebedaswedziec
  • 1