Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
#internet #torrent #komputery
Jeśli chcesz zablokować możliwość pobierania filmiku wrzuconego na dysk Yandex, najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z opcji udostępniania plików z ograniczeniem praw dostępu. Aby to zrobić, przejdź do swojego dysku Yandex i wybierz plik, który chcesz udostępnić. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz opcję "Udostępnij". W oknie, które się pojawi, wybierz opcję "Udostępnij z ograniczeniem praw dostępu" i skonfiguruj uprawnienia dostępu do pliku,
zapisanie filmu z YT albo streamable to nie jest jakaś sztuka tajemna
@Anita_Alfa_Femcel: tak się nie bardzo da. albo da się, ale będzie bardzo skomplikowane i może sprawiać problemy (chociaż wydaje się mi, że się nie da).
99% skryptów dostępnych pobiera treść multimedialną (film) i prezentuje go po stronie odbiorcy. Trzeba by napisać pod siebie, serwer i klienta.
Być może, można by próbować zrobić jakiś streaming, ale to obciąży
@Anita_Alfa_Femcel: co nie znaczy, że się nie da pobrać. przykładowo: https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=youtube+downloader
Są pluginy do przeglądarki które ten przycisk dodają, są strony które przygotują i umożliwią pobranie. Jest masa rozwiązań.
Jeśli chodzi o sam przycisk, to jestem pewny, że wszystkie skrypty mają możliwość konfiguracji i usunięcia go.
moim zdaniem mozna najwyzej utrudnic ale calkiem nie ma mozliwosci uniemozliwic pobrania/zapisu takiego materialu tym bardziej jak ktos jest zdeterminowany.
A jak ktos nietechniczny bedzie chcial utrwalic to chocby komorka nagra ekran
@ubog: przypomniałeś mi czasy gdy pobierało się filmy (nowości kinowe) w [CAM] jakości. Przecież nie było opcji aby pobrać, zgrać, skopiować inaczej niż nagrane za pomocą kamery/telefonu (chyba kamery to były wtedy). Jakość tragedia, szeleszczące jedzenie, czasami ruszający się statyw - ale skopiowane było.