Aktywne Wpisy
mefju1 +798
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +233
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Ponoć nikt tego nie sprawdza. ja fajek nie palę, a pić raczej też nie piję, więc kartę używam do zakupów w lidlu. i tak chyba jest najlepiej.
Najlepiej na start sprawdzić w jakiejś restauracji przy biurze.
I warto zainstalować apke, wtedy wiesz, ile jeszcze masz kasy na koncie.
To zwykle karty z paskiem, nie ma innej opcji niż przesunięcie po czytniku.
Spróbuj chociaż na chwilę zainstalować ich aplikacje na telefonie, to będziesz widział dokladną treść błędu. Może firma jeszcze nie wrzuciła żadnych środków, albo nie aktywowała konta? Sprawdź z działem HR, może mają podgląd? Albo na infolinię karty zadzwoń.