Aktywne Wpisy
mojaprawdajestmojsza +323

thorgoth +256
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

CPU: ryzen 1700
GPU: rx590
RAM 2x8Gb (niestety mini itx i tylko 2 sloty)
Podczas używania edytora karta bije po 90% ale jak się zeskaluje trochę w dół to około 40fps przy medium jakości , Ram przy edytorze 70% ale nie mam dużo jescze na mapie . Visual studio + chrome i mamy 80-85% . Dodatkowo dziś mi się shadery komplikowały dobre 40minut przy użyciu procka 100% . Osobiście myślę że priorytet na updated bym zrobił taki: ram32gb (1kosc kiedyś może się uda znaleźć kolejna, lub używane 64 jak się trafi ) -> GPU celował bym w rx 6800 xt ale to pewnie w nowym roku dopiero. I na końcu w zależności od budżetu ryzen 9. Dobrze myślę ? Czy coś pozmieniać np najpierw GPU potem RAM a może jednak Procek ? #unreal
zresztą, może to wyjść ci nawet na dobre i nauczysz się dobrych praktyk - UE jest strasznie zasobożerne jeżeli mu na to pozwolisz, więc pracując na trochę słabszym sprzęcie możesz być zmuszony do kombinowania żeby perfo w buildzie było
Tak jak kumple wyżej napisali, łataj bottlenecki. Procesor też bym dał mocniejszy, ogólnie imo wymieniłbym mobo najpierw bo nie wiem czy twoje udźwignie 2x32.