Ja pierniczę, jak mnie #!$%@?ą ludzie dzwoniący do moich drzwi, a gdy nie otwieram - szarpiący za klamkę. #!$%@? jak nie otwieram, to znaczy, że albo jestem zajęta, albo mi się nie chce, nie mam #!$%@? nastroju kogoś oglądać #!$%@?, a nie "proszę mi się #!$%@?ć do domu, bo to że nie otwieram drzwi oznacza, że cię #!$%@? super gościu zapraszam".
@Przedwczesny_pogrzeb: ja otwieram tylko jak się kogoś spodziewam, bo mi tak wolno. a takie sytuacje jak dziś utrzymują mnie w przekonaniu, że robię słusznie.
@wokalistka: To ja szarpałem za klamkę. Cały się wysmarowałem bitą śmietaną, teraz sam muszę wszystko zlizać. Klawiaturę przemoczyłem. Zła kobieta jesteś.
#sejm #polityka I pomyśleć, że kiedyś rząd Millera został uwalony, bo Rywin poszedł do Michnika powołując się na polityków lewicy. A tu afera za aferą, fundusze z dupy i poparcie 35%. I wystarczy, że mniej ludzi pójdzie na wybory i znowu będą rządzić.
Ja pierniczę, jak mnie #!$%@?ą ludzie dzwoniący do moich drzwi, a gdy nie otwieram - szarpiący za klamkę. #!$%@? jak nie otwieram, to znaczy, że albo jestem zajęta, albo mi się nie chce, nie mam #!$%@? nastroju kogoś oglądać #!$%@?, a nie "proszę mi się #!$%@?ć do domu, bo to że nie otwieram drzwi oznacza, że cię #!$%@? super gościu zapraszam".
@wokalistka: xD
@wokalistka: faze podepnij
Komentarz usunięty przez moderatora