Czy nadal są te drzwi w wagonach rodem z horroru, których nie da się otworzyć i jedzie sie na kolejną stacje? xD Niestety trafił mi się taki skład i mam obawy ( ͡°͜ʖ͡°) zdj podglądowe ( ͡°͜ʖ͡°) #pkp #kolej #intercity
@Shinyz0 ostatnio jak jechałem pociągiem to zebrałem w sobie całą siłę jaką miałem i na strzała je otworzyłem, a potem przyszedł konduktor i mnie opierdzielił, że z tej strony pociągu się nie wysiada i musiałem zamknąć xD
@mirek63479: @Andczej: @Redbulltabak: tu nie trzeba siły a po prostu trzeba wiedzieć jak się otwieraja - tak jak motor przy motorówce. Nie ciągniesz w bok, a pchasz pionowo w dół, nic nie musisz używać siły bo jak nawet ważysz 45 jg to po prostu zawieszasz na nich swoją masę
@Shinyz0 najlepsze są różowe, które pchają się do tych drzwi już kilka minut przed dojechaniem do stacji, a jak pociąg się zatrzyma to dopiero ogarniają, że muszą je otworzyć i panikują. A w tym wąskim przejściu ciężko potem chłopa przepuścić do drzwi. Ehh. Ile razy się #!$%@?łem to moje
zdj podglądowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pkp #kolej #intercity
@mirek63479: skomplikowanego nie ma, ich się po prostu nie da otworzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ci da optymalna pozycję do użycia siły na dźwigni i otwarciu drzwi