Aktywne Wpisy
sopride +1
Mam problem, dopiero teraz zauważyłem, że na umowie nie mam terminu płatnosci do kiedy pracodawca ma płacić kase na konto. Umówilem się na słowo, że do 10 dnia kazdego miesiąca - pierwsze 4 przelewy były terminowo, potem juz, tego nie przestrzega, problem w tym ze nie mam tego na umowie tak jak wczesniej napisałe,
Mogę złożyc rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia? Powodem nie platnosc w terminie. Wypłata ma być do 10
Mogę złożyc rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia? Powodem nie platnosc w terminie. Wypłata ma być do 10

Banderoza +1

Co mogą zrobić w takim wypadku?
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #polska
@HrabiaTruposz: a jak za takie odwdzięczenie dostaną np. kose?
Komentarz usunięty przez autora
A potem taki ludek, który nie chce tam być może granat rzucić nie w tą stronę, już to przerabiali w Wietnamie i raczej taka świadomość działa otrzeźwiająco na dowódców :D
A skoro będą tam ludzie całkowicie z przypadku, to można trafić na konkretnych pomyleńców, którym niewiele brakuje by eksplodować.
@instalacja: może czasem #!$%@?, ale na pewno nie idiotą. Jeśli będziesz ze mną w jednostce i bedziesz chciał coś mi zrobić, to licz się z tym, że ja nie przebieram w środkach :>
Komentarz usunięty przez autora
@konrad1: warto grać jako chory psychicznie. Lepsze to niż siedzieć za odmowę "slużby" : )
@GeDox: Zesrasz sie.
Będziesz smacznie spał jak bo przyjdzie 6 typów i jedyne co zrobisz, to popuścisz w spodnie.
Przyjmuję to za potwierdzenie, że jednak jesteś.
Kilku sebków nie będzie prowadzić dysputy filozoficznej kto odpowiada za zło tego świata tylko będzie szybka reakcja w postaci kocówy, bo nie będzie się im uśmiechało płacić za pokazy niezależności cwaniaczków.
@instalacja: dobra, dobra. Liczę na to, że będziemy w tej samej jednostce. I że będziesz jednym z tych ludzi. Popuścisz to co najwyżej Ty, gdy sobie uświadomisz, że 4cm gwóźdź masz między żebrami :>