Czytam w internecie komentarze jakichś dziadków z wielomiesięcznym doświadczeniem w kręceniu wora, że chcieliby zobaczyć współczesnych zniewieściałych chłopaczków w wojsku na - że tak to ujmę - "tresurze". Naszło mnie pewne przemyślenie, które zawarłem w formie pytania, które prezentuje poniżej. Zachęcam do ostrej, bezpardonowej dyskusji.
@Regierungsrat_Walter_Frank: Kiedyś, dawno temu, zastanawiałem się o co biega z tymi rurkami, czemu akurat ten rodzaj spodni padł ofiarą agresji męskich mężczyzn z polskiego internetu. Okazało się, że... ich zdaniem rurki zakładają tylko faceci z małymi jajami, bo inaczej przecież by ich uciskało (XDDDDDDDDD). Tak, cały ten hejt na rurki wynika z ich własnego strachu, że ludzie podejrzewali by ich o "małego" XDDDDDDDDDDDD.
@Sorry_Yanku: Tak, przyznaję się, robię wiele błędów. Zazwyczaj ich nie widać, bo przeglądarka podkreśla ale tym razem pisałem w Paincie. Na przyszłość sprawdzę przed publikacją.
Ale virgin vs chad to nie jest nic, co można by określić mianem "woke". Wgl co to za konstrukcja zdania, masz orzełka w avatarze a ledwo pisać potrafisz.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#wojsko #mezczyzni #obowiazkowecwiczeniawojskowe #femboy
@PrawaRenka: jak femboy może być chadem? xD Zobacz ilu niewolników ma Finlandia, Szwecja czy Szwajcaria
Okazało się, że... ich zdaniem rurki zakładają tylko faceci z małymi jajami, bo inaczej przecież by ich uciskało (XDDDDDDDDD).
Tak, cały ten hejt na rurki wynika z ich własnego strachu, że ludzie podejrzewali by ich o "małego" XDDDDDDDDDDDD.
To raczej miał być cios w pewne społeczne schematy, narzucające co jest męskie a co nie i prowokacyjna teza zachęcająca do dyskusji.
"Upokażanie."
To wiele mówi mi o Tobie.
@donaldJretard: ja tam dalej nie rozumiem "czegoś tam" woke
Ale virgin vs chad to nie jest nic, co można by określić mianem "woke".
Wgl co to za konstrukcja zdania, masz orzełka w avatarze a ledwo pisać potrafisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Halbr: woke nie rozumiem, a nie to¯\_(ツ)_/¯ poza tym tylu jest ignorantów a jakoś się mogą wypowiadać w kwestiach, gdzie nie mają pojęcia a ja nie