Wpis z mikrobloga

Czytam w internecie komentarze jakichś dziadków z wielomiesięcznym doświadczeniem w kręceniu wora, że chcieliby zobaczyć współczesnych zniewieściałych chłopaczków w wojsku na - że tak to ujmę - "tresurze". Naszło mnie pewne przemyślenie, które zawarłem w formie pytania, które prezentuje poniżej. Zachęcam do ostrej, bezpardonowej dyskusji.

#wojsko #mezczyzni #obowiazkowecwiczeniawojskowe #femboy
RegierungsratWalterFrank - Czytam w internecie komentarze jakichś dziadków z wielomie...

źródło: comment_16700774993LPMFuQGrohQvZCSdoF5Iz.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Regierungsrat_Walter_Frank: Kiedyś, dawno temu, zastanawiałem się o co biega z tymi rurkami, czemu akurat ten rodzaj spodni padł ofiarą agresji męskich mężczyzn z polskiego internetu.
Okazało się, że... ich zdaniem rurki zakładają tylko faceci z małymi jajami, bo inaczej przecież by ich uciskało (XDDDDDDDDD).
Tak, cały ten hejt na rurki wynika z ich własnego strachu, że ludzie podejrzewali by ich o "małego" XDDDDDDDDDDDD.
  • Odpowiedz
Tak też dodam, że nie było moim zamiarem kwestionowanie potrzeby (bądź zbyteczności) służby wojskowej - w tym czy innym formacie.

To raczej miał być cios w pewne społeczne schematy, narzucające co jest męskie a co nie i prowokacyjna teza zachęcająca do dyskusji.
  • Odpowiedz
ja tam dalej nie rozumiem "czegoś tam" woke

Ale virgin vs chad to nie jest nic, co można by określić mianem "woke".
Wgl co to za konstrukcja zdania, masz orzełka w avatarze a ledwo pisać potrafisz.
  • Odpowiedz
skoro nie rozumiesz, to po cholerę się wypowiadasz?

@Halbr: woke nie rozumiem, a nie to¯\_(ツ)_/¯ poza tym tylu jest ignorantów a jakoś się mogą wypowiadać w kwestiach, gdzie nie mają pojęcia a ja nie
  • Odpowiedz