Wpis z mikrobloga

wardega wmowil dzieciakom ze freak fighty sie koncza i tera saame wpisy o tym ze its over dla freak fightow xD
#famemma
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kr4wy: Dokładnie + ewentualna widownia ogląda w tym okresie mundial. Jeszcze nie #!$%@?ło widocznie wszystkich do końca, żeby oglądać jakiś #!$%@? jutuberow zamiast MŚ która da raz na 4 lata, jes nadzieja w narodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie wiem czy to kwestia Wardęgi. Za dużo tego jest, teraz emocje wywołują tylko jakieś lepsze zestawienia. Oglądalność zapewne spadnie wszystkim. Prime już na dno idzie, HL słabe wyniki wykręca na programach. Może to trochę mundial, może przesyt na rynku
  • Odpowiedz
@kr4wy: Nieprawda, od jakiegoś roku takie wpisy się pojawiają " znudziło mnie i już nie śledzę " Ale ginęły w krzyku " co ty #!$%@? " " psy szczekają " " dopiero się zacznie jak friz przyjdzie " bla bla bla. A prawda jest taka, że serio się kończą, tag nie ma nawet połowy swojej dawnej świetności, hula tutaj wiatr. Rynek sie wyczerpał a na Tedego vs Peja raczej niema
  • Odpowiedz
@kr4wy: Bo to jest teoria na podstawie analizy zwyrola i tylko pn na to wpadł. W połowie roku dużo osób w tym ja pisało, że powoli to się kończy lata 2021/2022 to będzie osiągnięcie peaku a od drugiej połowy 2023 zacznie spadek. Klasyczny cykl trendów 1-2 lat wybijanie się następne 1-2 lat wystrzelenie i wejście na szczyt następne 1-2 lat powolny spadek i odejście w zapomnienie. Patostreamy, jakieś ekipy, kruszwil
  • Odpowiedz