Beka z ekspertów tłumaczących "styl gry" w wykonaniu Cześka tym, że miał za mało czasu aby go wypracować. Trener Maroka Walid Regragui objął kadrę 3 miesiące temu i zagrał całe 3 towarzyskie mecze przed mundialem a teraz wychodzi z pierwszego miejsca dostając 2x trudniejszą grupę od naszej. #mecz #reprezentacja
@Maib: jakie te gadki są z dupy, a Belgia ma (miała) trenera od 6 lat, mega skład, zgrany a odpadli w grupie, czemu porównujesz do Maroko a nie do Belgii z którą dostaliśmy niedawno 1:6 i nas totalnie #!$%@?? Skończcie już to #!$%@? bo się rzygac chce
@KiedysBilemRekordyWDeluxeSkiJump: skoro tak słaba Belgia wygrała z nami 6:1 to gdzie my jesteśmy? My dla topowych drużyn jesteśmy jak San Marino dla nas.
@Maib widziałem wywiad z tym panem Ragagujem i mordę ma on takiego czarnego alibaby co by się nie wahał kosy sprzedać. No nie wiem, jakoś tak mu z oczu patrzy i taki konkretny jest. Na pewno znacie ten typ, że chłop nawet nie musi wiele mówić ale wystarczy że spojrzy a spodnie do przebrania. No i takiego człowieka chce się słuchać i realizować jego plany. A nasz hehe selekcjoner to potrafi jedynie
#mecz #reprezentacja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Chris_Karczynski: no nie wiem, San Marino potrafiło nam strzelić bramkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chris_Karczynski:
Równie dobrze można powiedzieć, że skoro Arabia ogrywała Japonię a Japonia Niemców i Hiszpanów to my jesteśmy lepsi od tych dwóch ostatnich drużyn.
No i takiego człowieka chce się słuchać i realizować jego plany.
A nasz hehe selekcjoner to potrafi jedynie