Aktywne Wpisy
Kagernak +1559
Tu plusy dają ci, którzy szanują Joe Bidena, uważają, że był dobrym prezydentem, mądrze kierował Ameryką, wyznaczył prawidłowo kierunek na przyszłość i świetnie sie sprawdził w kwestii wojny Ukrainy z Rosją. Dobre zakończenie kariery, ale szkoda, że nie dostał szansy 20 lat temu, tylko tak późno.
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#wroclaw #przegryw #ukraina
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Ale polakom młodym i nawet letko starszym to się oczywiście nawet czytać nie chce ani angielskiego próbować. Przeciętny polak to by się wolał nauczyć jak w karty cyganić, zamiast zrozumieć która karta stoi wyżej i co robi ehhh
#nostalgia #tazosy #duelmasters
#duelmasters dzięki, że mi te piękne czasy przypomniałeś
Na DragonBalla to ja za młody jestem,
Kiedyś se nawet chciał chłop pooglądać, ale się skończyło na tym, że
Dziękuję za propozycję, ale niestety nie mam czasu na zabawy przez to, że
Potem wszyscy nagle przeszli na MtG (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora