kiedyś już na wykopie wstawiłem to zdjęcie, ale okropnie tęsknię za wiosną i będę wstawiał na każdej nocnej jakieś moje zdjęcie kwiatków boże, tyle słońca, tyle barw, świeżych, pełnych energii, tyle zapachów, tyle dźwięków cudownych
brakuje ptaków co śpiewają o świcie, brakuje woni kwiatów, gdy idąc z psem mijam bzy, jabłonie (ʘ‿ʘ)
@PorzeczkowySok: przeczytałem woń ptaków i zastanawiałem się jak można tak szybko podbiec żeby zdążyć je powąchać. Ale tak, święta racja Soczku, podpisuję się obiema rękami.
@PorzeczkowySok: i widno zaczyna się robić o dziwnych porach, ptaki wkurzają tymi swoimi trelami, ale i tak to przyjemne ( ͡°͜ʖ͡°) Ps. Aż sobie aplikację zainstalowałam do tych treli, żeby wiedzieć co mnie budzi. ;)
@PorzeczkowySok 30 minut temu wracałem z pracy i jakiś ptak śpiewał tak głośno i wesoło jak na wiosnę. Albo się mu coś pomylilo, albo to ptak który komuś uciekł.
boże, tyle słońca, tyle barw, świeżych, pełnych energii, tyle zapachów, tyle dźwięków cudownych
brakuje ptaków co śpiewają o świcie, brakuje woni kwiatów, gdy idąc z psem mijam bzy, jabłonie (ʘ‿ʘ)
Ps. Aż sobie aplikację zainstalowałam do tych treli, żeby wiedzieć co mnie budzi. ;)
Albo się mu coś pomylilo, albo to ptak który komuś uciekł.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu