Wpis z mikrobloga

Zawsze jak oglądam story z urodzin to zastanawia mnie czy uczestnicy hp poza ludźmi z szoł nie mają innych znajomych? Starsza pani robi dzisiaj uro (kończy dopiero 25 lat, wtf?!), a tam 90% ludzi to osoby z hp. Czy gdyby nie program to na taką imprezę mogłaby zaprosić tylko 5 osób?
(Sobotnie rozkminy z racji ilości meczy, z którymi muszę się zmierzyć, bo mąż jest fanem...)
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
@Antena_gie: akurat na tych jej urodzinach jest trochę ludzi spoza HP. Z HP6 praktycznie sami faceci. Mnie bardziej rozwala że wyprawiła urodziny jak niejeden by wyprawił wesele - i jeszcze stand z jej zdjęciem w centralnym miejscu - jej się chyba serio wydaje że jest zajebista gwiazda. Ogólnie trochę wiejska pompa..
  • Odpowiedz
@Lolek1011: to akurat bardzo pasuje do jej ogólnego emploi prezentowanego w HP5 i po HP5.
@Antena_gie: może ma i innych znajomych, ale tu chodzi przecież o tych medialnych, żeby było o niej głośno. Bibka ze zwyklakami jej tego nie zapewni.
  • Odpowiedz
@Null84: no prawda, i jeszcze to wejście a la gwiazda i trzesidupienie na środku sali, a wszyscy robią zdjęcia i kręcą filmiki na insta, aż mnie przechodzą ciarki zenady
  • Odpowiedz