Aktywne Wpisy
affairz +431
TO JEST SKANDAL - deweloper HREIT
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
JAuStURYErSE +270
Mamy pierwszą ofiarę niezłożonego hedera/kultywatora/czy czegoś takiego (nie znam się)?
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Przerabiałem wszystkie fotele z IKEA - w miarę spoko, ale zawsze po czasie coś zaczyna się ruszać, piszczeć, wyrabiać.
Tym razem może coś dla graczy? Graczem nie jestem, ale siedzę te 8h dziennie, na wyglądzie z uszami diabła też mi nie zależy, ale może coś w tą stronę? Jeśli macie coś sprawdzonego dajcie znać.
184cm, 82kg, lubię głęboko wcisnąć się tyłkiem w siedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak to ma być wygodny i tyle, kwota ok. 1200zł
#fotelbiurowy #fotelgamingowy #fotel
Komentarz usunięty przez moderatora