Wpis z mikrobloga

#motocykle #sprzedam #honda #prawojazdy #slask #bytom

Mirki motocykliści i przyszli motocykliści :D Są do sprzedania dobre sprzęty z zaufanego źródła - odkupione z ośrodka egzaminacyjnego, czyli stale serwisowane w ASO i zadbane, w sam raz na początek ;) Polecam - według mnie okazja http://otomoto.pl/honda-cbf-250-M3893675.html

http://otomoto.pl/honda-cbf-250-M3893660.html
trysekcja - #motocykle #sprzedam #honda #prawojazdy #slask #bytom 

Mirki motocykli...

źródło: comment_9vl3ZCkd9Lihwpiq1cVc4f3N8WIvR1JO.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@miesnakrowa: @fenomenalnie_miotam: Dodkładnie - z nauki jazdy raczej bym nie polecała... Z ośrodka to inna gadka, oni muszą je cały czas serwisować, żeby były w 100% sprawne.

Poza tym zaznaczam - myślę, że super sprawa na początek, niewysoka cena, nie żal każdego zadrapania, a pod dwóch latach można wymienić na coś większego :)
  • Odpowiedz
@kayleigh1507: No cóż, tu już nie pomogę... Powiem Ci, że gdybym była przed zakupem swojego pierwszego sprzętu, to też bym się zdecydowała na któryś z nich, bo znam źródło i wiem, że są z ośrodka. Jak oglądałam Yamahy dla siebie, to po zobaczeniu jednego egzemplarza po nauce jazdy od razu mi się odechciało takich interesów i poleciałam po nówkę sztukę chińczyka, ale na gwarancji ;))
  • Odpowiedz
finanse masz tylko na używki

@void1984: z początku nieco inaczej to zrozumiałam :D

być może bym tak zrobiła, ale nie mam kasy na pokrycie różnicy... jest zima, więc mój używany chińczyk na końcówce gwarancji na pewno nie poszedłby za więcej niż 3 tysiące ;)))) a to i tak może optymistyczny scenariusz :P

muszę go sprzedać na początek sezonu, i to na pewno nie najbliższego, bo co jakiś czas jestem w garażu
  • Odpowiedz
@void1984: tak :) wymienione obie lagi, półka ze sztycą, błotnik, naprostowana dźwignia zmiany biegów - jedyny ślad po wypadku to małe wgniecenie na baku, no i zarysowane gmole ;) cała naprawa z robocizną w autoryzowanym serwisie 960 zł (obawiam się, że w przypadku Yamahy by tak pięknie nie było... dlatego uważam, że Junak to była dobra decyzja ;) )

poza tym kupiłam i zainstalowałam sakwy (oczywiście nieduże, wyglądają całkiem nieźle :)
  • Odpowiedz
  • 1
@trysekcja: eh zawsze już chyba będę wzdychal na patrząc jak takie okazje przechodzą mi kolo nosa :-( plus za podzielenie się z innymi mirkami!
  • Odpowiedz