Wpis z mikrobloga

@MrRoboot: Nie wiem czy ją kupił, wystarczy że mógł kłuć dupę i to dało mu już mocny boost do zmiany sylwetki w krótkim czasie np w ciągu roku zaamiast 2-3 lat. Natomiast gdzie ja napisałem że się usprawiedliwiam, albo że nie chce mi się ruszyć dupy? xD napisałem coś takiego?
  • Odpowiedz
@Rajbond: Bez przesady, jest wiele 40 letnich gości którzy są przystojni i zadbani. Natomiast przeciętny 40 latek jest zaniedbany, otyły, wyłysiały i bardzo nieatrakcyjny. Mimo wszystko zawsze warto dążyć dla lepszej sylwetki i lepszego wyglądu. Nawet mając 50+ lat, patrz Cezary Pazura.
  • Odpowiedz
  • 3
@Darthal w wieku 40 lat to każdy szanujący się facet chcący mieć jaja na miejscu powinien się kłuć teściem. Każdy endokrynolog Ci to powie.
  • Odpowiedz
@kazzr: Z tym też się zgadzam. Siedziałem kiedyś trochę na sfd w dziale doping i czytałem co tam chłopaki piszą. Nawet nie dla efektów na siłowni ale dla ogólnego lepszego samopoczucia, energii, motywacji.
  • Odpowiedz
@kazzr: Dobrze słyszeć takie wieści bo kiedyś znowu było na odwrót, jak miałeś test w granicy 350 ng/dl w normie 250- 800 to nikt nawet tego nie proponował. Ale dajmy na to że masz 40 lat i testosteron 500. Ciekawe czy ktoś wrzuciłby Cię na TRT.
  • Odpowiedz
@Darthal wiesz, nie wszystko da się kupić. Ja chcę mieć przeszczep i mnie stać, ale mam mało włosów do pobrania, więc mi kliniki odmawiają zabiegu. W sumie cenię je za uczciwość.
Myślę teraz o mikropigmentacji. Opisałem przygodę z włosami w osobnym wpisie
  • Odpowiedz