Wpis z mikrobloga

@jamtojest2: co do ch xD na 20 tematów lecim? @Babojadek: > i nudy troche to rozkmiń mi na jakiejś stronce zestawik mysz+klawiatura logitech, najlepiej po taniości, i mają koniecznie działać z logitechem unifying ( ͡º ͜ʖ͡º) byle nie zestaw km330 ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo juz od szukania fajnego czegos az oczy jebią... albo to od krajówy cholera wie albo po
@jamtojest2: tematów na wypoku haha a 20 to tak tylko się napisało... a co do spania to ciężko też bo jak zwykle rozkminiam sobie telemetrię pod simracingi i ciągle coś nie pasuje mi eh eh ale dobra chyba odpuścić trzeba już o tej porze
@Gzyro: Ciągach po kilka dni? Dla mnie tak żeby nie schodzić z bani to głupota. Optymalnie jedna noc, ze świadomością że i tak pierwsze kilka robi, a potem to już z rozpędu. Czasem myślę, że szkoda materiału xD
Jezu od 13 lat jestem na wykopie, rzadko bardzo pisałem, nie wiedziałem, ze sa jakies chore limity na pisanie xD

@Darten: Dostajesz jakieś gównoweryfikacje? Bo ja właśnie któryś raz, a #!$%@? wcześniej przez kilkanaście lat ani razu xD
moge jeszcze zaszczycic klub

@Darten: Nie polecam, sami sztywniacy xD

siedzę przy kompie z lajnami, zamiast isć do Luzzter czy innego klubu

@Darten: Co kto lubi, ja dziś fajnie spędziłem wieczór z ziomeczkami i noc sam ze sobą i wypokiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jamtojest2: ja nie mam znajomych, spierdon here, tzn. jak ide do klubu to mam pelno, bo znaja mnie w klubach, ale tak to sam sobie mieszkam w mieszkanku w centrum, nic nie musze robic, bo moim biznesem zajmuje sie asystentka, wiec zostal alkohol ,benzo i stimy xD

@lukasz_pudzian: stare dziady normalnie (ʘʘ)

A ktoś jest #teczowypasek?
@jamtojest2: No wlasnie ostatnio mało chodzę, wole w domu. Wu Wu A w sensie Warszawa? Ja nie za bardzo into slang ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tzn. centrum takie sobie, Krakowskie Przedmieście, wiec srodmiescie polnocne.