Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
#warzone2
#ps5 #xboxseriesx #pcmasterrace
ps.
mam ps5 i dobrego pc
Ja po prostu mam wrażenie, że ludzie oczekują nie wiadomo czego po konsolach, bo kilka gier potrafiło lepiej zamaskować braki w mocach przerobowych tego sprzętu. Potem jest reality check, obwinianie twórców i dlaczego to tak słabo wygląda xD
A prawda jest taka, że na PC wygląda to równie #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To mechanizm Call of Duty, który w celu optymalizacji nie renderuje dalekich obiektów, a jak się chwile na nie popatrzy to są renderowane coraz lepiej i lepiej (podmieniane modele i tekstury w locie), ale
Tak, konsole są słabsze od dobrego PC, ale już nie zrzucajcie każdej fuszerki deweloperów na sprzęt. XD
@Sarpens: To nie jest mechanika CoD, technika znana jako LOD (czyli dalsze obiekty mają gorsze modele i są podmieniane w locie) to technika stosowana w grach od ponad 20 lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MarteenVaanThomm: No jest, ale to co jest na screenie to błąd, a nie żadna dysproporcja. Przy zbliżeniach przez celownik modele o gorszej jakości powinny się podmienić na te o lepszej, a tutaj wyraźnie się to nie robi. W wielu grach działało to lata temu, więc tutaj jest to ewidentny błąd. Niezłe fikołki robisz próbując to zwalić na rzekomą słabość konsol
@MarteenVaanThomm: No nie, problem w tym, że nie oferują. Co udowadniają inne gry, w których ten mechanizm działa poprawnie.
Nie mają żadnej reputacji, jesteś po prostu uprzedzony. Masz dobrego PC, i zapewne zakodowałeś sobie, że na konsoli to pewnie grafika co najmniej 10 lat to tyłu