Aktywne Wpisy

ApuApustaja +7

Grooveer +5
Pułk Azow gdy dostał się do rosyjskiej niewoli po obronie Mariupola raczej wątpię że mówił prosto w twarz rosyjskim żołnierzom "Sława Ukrainie", bo wiedzieli że to nie poprawi ich sytuacji. Dostali rozkaz ze sztabu z Kijowa, że mają ratować swoje życie za wszelką cenę, bo tylko tak się przydadzą Ukrainie. Za kilka miesięcy większość z nich udało się uratować w wymianie jeńców. Działali z głową a nie w ramach emocji.
#wojna #
#wojna #

Mam netbooka i jest zainstalowany windows 7. System działa tak sobie(maksymalnie okrojony tzn bez super efektów bardziej wyglada jak xp z szarymi paskami) i teraz pytanie : Czy polecacie np chromeos albo jakas jakas dystrybucje linuxa?
OpenSUSE (http://www.opensuse.org/pl/) ma domyślnie KDE, graficzne instalatory i konfiguratory, więc nie powinieneś mieć problemów.
@jurny_juhas: wrzuć jej XPka, ja tak zrobiłem mojemu #rozowemupaskowi. Śmiga normalnie. Do smsów możesz spróbować jakiegoś softu od operatora.
@Matijas912: tylko jakiś lekki linux; xubuntu, mint z xfce albo mate, może nawet lubuntu
A firmy jak to firmy nie dbają o bezpieczeństwo. Dla wielu nie liczy się,