Aktywne Wpisy
rybsonk +60
Śmiesznie, że jest tak dużo nazw które nijak się nie mają do opisywanych rzeczy.
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
Linnior88 +26
Jestem 27 letnia stara baba i poddaje się z szukaniem chłopaka , trzeba się przyzwyczaić do myśli że jednak pomysł z własną rodziną nie klapnąl
Koty już mam
Koty już mam
Cześć!
Doszedłem do malowania grzejników. Chcę to zrobić farbą białą satynową od v33. Jednak jak to zawsze jest, istnieje problem.
1. Jak najlepiej wyczyścić grzejnik w trudno dostępnych miejscach? To co mogłem to odkurzyłem z pyłu po gładzi. Jednak czy polecicie jakieś papier ścierny lub szczotę na wiertarkę lub wkrętarkę aby ogarnąć jego środek z kurzu etc. ?
2. Czym najlepiej jego pomalować? Wałkiem, pędzlem? Jak to zrobić w trudno dostępnych miejscach?
3. Jak pomalować ścianę za grzejnikiem? Najlepszym rozwiązaniem byłoby mikro wałek z długą rączką ale nie mogłem znaleźć.
W skrócie. Co zrobić aby się nie narobić a żeby efekt był mega ładny?
W tym miejscu zaznaczam nie będzie firanek a będzie stał stół. Musi to dobrze wyglądać.
Nie odchyle grzejnika.
@kolotego: Jak będzie mi za zimno to wymienię na nowe dizajnerskie. Najpierw pomaluję i sprawdzę, jeśli nie spodoba mi się efekt, to po okresie grzewczym dokonam zmiany grzejników.