Aktywne Wpisy
Czy tylko ja mam wrażenie, że od 2-3 lat jest straszna posucha w grach AAA? Nie ma w co grać w ogóle.
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po
chlebicek +3
Ehhh... Sparowało mnie z fajną różową. To ona miała parę, więc napisała pierwsza. I to znacznie lepiej, niż "Hej". Szybko przeszliśmy na inny komunikator i po kilku dniach pisania mi wyznaje, że ma bombelka. Nie powiem, zaskoczyło mnie to, trochę myślałem, że w końcu znalazłem "tą" parę. Odpisałem, że nie jestem w stanie się związać z osobą z dzieckiem, że względu na mój brak doświadczenia w związkach, ale możemy zostać na koleżeńskiej
każdy potencjalny przyszły partner powinien zobaczyć sobie ślub by nie popełnić błędu
#slubodpierwszegowejrzenia