Wpis z mikrobloga

Player:
Przemek: "Zaczniesz w końcu okazywać mi uczucia?"
Justyna: "Ja nie lubię tego. Ja mogę okazywać uczucia w nocy, jak mogę się przytulić."
(Przemek - niezrozumiałe)
Justyna: "Nie lubię być całowana publicznie na przykład. W ogóle nie lubię publicznie... i kiedyś widziałam parę, która sobie migdałki wylizywała. No i ja od tej pory, jak to widziałam kiedyś w Warszawie, to bardzo nie lubię"
....
Co prawda widok par przesadzających z czułością w miejscach publicznych raczej jest niesmaczny... to nie zapomnę bicia serca w trakcie żegnania się z drugą połówką na dworcu, brania tych "ostatnich" pocałunków czy to na na weekend, czy na kilka tygodni...
Tak czy owak starsza jestem, a na takim dworcu przeżywałam największe chwile miłości żegnając się właśnie pocałunkiem...

O Justynie już wszystko zostało tu powiedziane wcześniej, dlatego nie będę się powtarzać w innych kwestiach.

edit i PS Przemek tak sporo energii zainwestował w ten związek, że się nie zdziwię, jeśli będzie na tak...
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 3
  • Odpowiedz
@nic_to: trochę to tak brzmiało jakby Justyna miała ból dupy o te pocałunki, bo nigdy sama nie była tak zakochana i kochana. Chyba ktoś ją kiedyś skrzywdził i teraz okazywanie uczuć jest dla niej problemem
  • Odpowiedz
@nic_to: ubawiło mnie to, że KIEDYS widziała jak się całowali na przystanku w Warszawie i od tego momentu nie lubi.
A ona w tej wawie mieszkała w czasie nagrywania od miesiąca ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet trafić do swojego mieszkania nie potrafiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz