w czwartek wypiłam alkohol i film mi się urwał ( ͡°͜ʖ͡°) ale to były urodziny wiec nic nie szkodzi ( ͡°͜ʖ͡°)
generalnie robie challenge zeby do konca listopada nie napic się nawet kropli alkoholu. przez to pewnie mi waga stoi. poza tym mam za słaba glowe i jeden kieliszek wiecej a ja leze w rowie
dzisiaj niedzielne cardio na spokojnie, jutro trening siłowy zobaczymy czy przez odstawienie alkoholu waga zacznie spadać
@heidiyo: Może zacząć spadać, jeśli przedtem np. przy piciu alkoholu podjadałaś, a teraz nie będzie okazji. Ale najważniejsze to ujemny bilans kaloryczny (ʘ‿ʘ)
@heidiyo: Ja też nie liczę i wtedy właśnie zaczyna się jezdnia pochyła, drineczek za drineczkiem, a do tego wszystko, co wpadnie do ryja. Dlatego lepiej w ogóle nie zaczynać picia xD powodzenia, wytrzymaj w postanowieniu!
w czwartek wypiłam alkohol i film mi się urwał ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to były urodziny wiec nic nie szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
generalnie robie challenge zeby do konca listopada nie napic się nawet kropli alkoholu. przez to pewnie mi waga stoi. poza tym mam za słaba glowe i jeden kieliszek wiecej a ja leze w rowie
dzisiaj niedzielne cardio na spokojnie, jutro trening siłowy
zobaczymy czy przez odstawienie alkoholu waga zacznie spadać
#chudnijzwykopem
No na pewno u mnie jeśli chcę schudnąć to muszę obciąć alko, nawet dużo ćwicząc i mało jedząc waga nie spada (a bez ćwiczeń i diety rośnie).
@heidiyo: Baba pijana, dupa sprzedana( ͡° ͜ʖ ͡°)