Aktywne Wpisy
assninja +410
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#epapierosy #epapieros #vape #lostvape #ursa
A na solach palę głównie liquidy z IVG albo Mono. Teraz pierwszy raz próbuje premixu + baza na solach
A co do mocy to sam się ucze, głównie na domyślnej po włożeniu poda, ale czasem zwiększam, np teraz lecę na 25W (max) na 0.6 na soli. Im więcej mocy przy mniejszej rezystancji tym szybciej też będzie Ci uciekał liquid. Post mają też zabezpieczenia, że np 1.0 może mieć max 17W.
Mi pełne zalanie poda zwykle wystarcza na jeden dzień, czasem zużyje 1.5 poda, zależy jak często siegam
A spoko, pytaj ile wlezie, postaram się odpowiedzieć w miarę wiedzy, chociaż sam ultra dużo nie wiem ( ͡
Ostatnio tylko miałem problem z podem, bo zacząłem używać tych z wymienną grzałką i po kilku dniach mi przeciekł. Umyłem go dzisiaj, wysusze go jeszcze przez dzien-dwa i spróbuje znowu zalać. Grzałka jest w porządku, nie przepalona, ciekaw jestem co się odjaniepawliło.
Mam