Aktywne Wpisy
Do którego roku chcielibyście wrócić?
vladi_putin +1
Historia pamięta już ofensywy mające odmienić losy wojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
Co, nagle kilka milionów fanów teorii spiskowych cokolwiek zrobi by zatrzymać nwo, żydów, reptilian, Szatana, Demiurga, czy kogo to zależnie od odłamu tych teorii uważacie za wroga?
Nakręcacie się i jeszcze niewinnego mnie w tę otchłań szaleństwa.
#teoriespiskowe
@Mega_Smieszek: Gdzie niby uciekną? Na biegun? W 2049 kończy się traktat antarktyczny i jak mądre głowy go nie wznowią, to wszelkie korpo #!$%@?ą się tam i zniszczą resztę dziczy na tej planecie.
@DIO_: ja tam ide na zderzenie czolowe
W dupe nie dostane i nocnika mie mam
Teoriami spiskowymi jako takimi malo sie interesuje natomiast widze co sie #!$%@? i "naukowo" mie ma szans na przypadki