Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +111
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #nauka
Edit: 500 ton? Och.
Też mamy takie tj. głazy narzutowe. Tu akurat się złożyło że jeden wylądował nad drugim
Co prawda nie jestem fizykiem, ale za to geologiem też nie jestem.
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
niedobrze. Gdybym miat powiedzieć, co cenie w zyciu najbardziej, powiedziałbym, ze ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocna dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy bytem sam i co ciekawe, to własnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze zycie. Chodzi o to, ze kiedy wyznaje sie pewne wartosci, nawet pozornie uniwersalne, bywa, ze nie znajduje sie zrozumienia, które by tak rzec, które