2 dzień bez palenia, mam problemy z nerwami więc zawsze mi to pomagało ale zaczął pojawiać się dość uporczywy kaszel więc postanowiłem zerwać z nałogiem.
Ma ktoś jakieś tipy co mogłoby pomóc mi w tej walce?
Myślałem o Vape ale czułbym się jak nastolatek, poza tym czy to w ogóle pomaga?
@Greensy: ja też lubiłem i robiłem to 10 lat a od ponad roku nie palę wystarczy nie być słabszym niż ja (to małe wyzwanie) jak musisz to jakieś tabletki z cytyzyną ale nie musi być najdroższy Desmoxan
@Greensy: Tylko ja nie brałem tych tabletek według recepty tylko tak że jak zaczynałem czuć głód to tabletka i praktycznie w 2 miesiące przestałem palić
@Greensy zainwestuj w ten desmoxan. Ale z doswiadczenia wiem, ze lepiej go stosowac zgodnie z zaleceniami. Tez w którymś momencie przestalem zrec tabletki "bo juz nie chce sie jarac" i po 2 miesiacach byl powrot do szlugow na pelnej k.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Ma ktoś jakieś tipy co mogłoby pomóc mi w tej walce?
Myślałem o Vape ale czułbym się jak nastolatek, poza tym czy to w ogóle pomaga?
jak musisz to te tabletki niby są pomocne ale to dla słabych
Eh problem w tym że lubiłem palić, a alkoholu nienawidzę więc będzie ciężko coś czuję
jak musisz to jakieś tabletki z cytyzyną ale nie musi być najdroższy Desmoxan
Dzięki mirki, spróbuję ten desmoxan, 25e za 100 piguł brzmi rozsądnie
Chyba że uzależnię się od sportu ale wątpię xD