Aktywne Wpisy
Prime_Show_MMA +57
🔥 Czy Wy też nie możecie się doczekać przyszłej gali Prime MMA? 🔥
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Kantar +4
W zeszłym weekend miałem u siebie po raz pierwszy od dawna kobietę.
Nie wiedziałem czy po 2h iść w seks i większy dotyk (czy tego chce) itd to położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem
"Czuję że się zaraz spocimy". Tak nawiązanie do seksu pośrednie/żartobliwe, żeby zobaczyć jak zareaguje bez wyjścia na creepa i pójśćia od razu w erotyczne rzeczy.
I skończyło się na tym, że wyszła po godzinie niecałej. W
Nie wiedziałem czy po 2h iść w seks i większy dotyk (czy tego chce) itd to położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem
"Czuję że się zaraz spocimy". Tak nawiązanie do seksu pośrednie/żartobliwe, żeby zobaczyć jak zareaguje bez wyjścia na creepa i pójśćia od razu w erotyczne rzeczy.
I skończyło się na tym, że wyszła po godzinie niecałej. W
jaki kompresor kupić, żeby przedmuchać przed zimą nawodnienie w ogródku? 3 linie każda po kilkanaście metrów długości. Kompresor miałby służyć tylko do tego.
Do tej pory przyjeżdżali kolesie z jakimś niewielkim ustrojstwem podobno, ale ceny z dojazdem są w tym roku tak wysokie, że warto sobie samemu to załatwić.
Wołam też @FejsFak bo jest ekspertem.
#ogrod #diy #pytanie #kiciochpyta
@wonsz_smieszek: jak jest dobrze zrobione to nie trzeba przedmuchiwać. Dlatego nie pomogę bo moich nawodnień nie #!$%@?ę a jak ktoś ma spierniczone to poprawiam i też już nie trzeba przedmuchiwać.
Dawno nikt mnie tak nie rozbawił XD.
@FejsFak: gdybym przy montażu wiedział o Twoim istnieniu, to na bank bym poprosił o wsparcie :)
No teraz to już mnie dobiłeś do końca( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smarek37: no to teraz wymień moje fuszerki bystrzaku, wymień chociaż jedną
@Smarek37: brak argumentów?
@wonsz_smieszek: i miałbyś nawodnienie zbudowane w oparciu o cysternę kolejową, wąż ogrodniczy, ten zielony w oplocie i igły od strzykawek (z recyclingu of kors). A i pompa od Jelcza obok by stała.
@FejsFak: chodzi o głębokość przemarzania czy jakiś sprytny system spuszczania wody?
@marek22: tak
@Jarek_P: może i miałbym cysternę kolejową, ale bym teraz nie szukał kompresora ( ͡° ͜ʖ ͡°)