Wpis z mikrobloga

tramwaje o godzinie k#rwa 7 rano w szczycie komunikacji jeżdżą co 8 minut XDDD (jakiś wykopek tutaj ostatnio porównywał je do metra - takie godziny jazdy metra to są ale w środku nocy w Wiedniu). I dzięki temu #!$%@?ł mi następny autobus. Więc stoję jak cep kolejne 20 minut na przystanku żeby później na studbaza od debila prowadzącego wysłuchać że trzeba było wstawać wcześniej xD ja pi#rfole te zj3bane autobusy mnie wykończą nerwowo. #katowice #jztm
  • 36
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: Jeździsz na studia czyli masz mniej niż 26 lat, dokładasz do tej komunikacji 0zl, żyjesz jako pasożyt na koszt innych, podatnicy dopłacają do twojego biletu i jeszcze narzekasz?
  • Odpowiedz
@kaaban a to od kiedy studenci mają za darmo komunikację? I jak coś jest za darmo to może nie działać?

@donthateme: Jak coś jest darmowe to nie może nie działać, jak coś jest za darmo to może. Wj pierwszej opcji jakiś dobrodziej sponsoruje i tyle. W drugiej ludzie są przymuszani do sponsorowania innych, więc ci inni nie mają prawa narzekać
  • Odpowiedz
  • 0
@kaaban mnie ulgi studenckie nie obowiązują. To samochodziarze powinni płacić wyższe podatki za korkowanie miasta bo nie chce im się dupska ruszyć tylko wszędzie autami wjeżdżają. Także to ja tutaj ratuje sytuacje. Nie na odwrót.
  • Odpowiedz