cale to gadanie o parytetach dla kobiet czy nierownosci w XXI wieku jest bezcelowe w koncu mamy SAMODEFINICJE plci nie? feministki chyba nie sa TRANSFOBAMI? takze jak by byly parytety do rad nadzorczych itd. to po prostu sie zdefiniuje jako kobieta mam nadziej ze feministki nie popieraja transfobicznego brania tylko mezczyzn do wojska, nie?
@moniek9: ja nie wiem w jakiej bańce wy żyjecie, ale od c---a feministek nawet maja Stasko zabrały głos o tym, że nie powinna istnieć przymusowa służba wojskowa.
@moniek9: a poza tym nie rozumiem przysrywania się do feministek odnośnie wojen. Problemem nie są feministki ani nawet osoby które p------ą o przymusowej służbie wojskowej tylko osoby, które doprowadzają do tych wojen. Sorry bardzo ale są to mężczyźni...
a poza tym nie rozumiem przysrywania się do feministek odnośnie wojen. Problemem nie są feministki ani nawet osoby które p------ą o przymusowej służbie wojskowej tylko osoby, które doprowadzają do tych wojen. Sorry bardzo ale są to mężczyźni...
@21374201: Czy ty właśnie sugerujesz, że kobiety nie głosują? Nie dość, że stanowią większość w społeczeństwie to i na wybory częściej chodzą. Sorry bardzo, ale biorą duży udział w wyborze tych mężczyzn u
w koncu mamy SAMODEFINICJE plci nie? feministki chyba nie sa TRANSFOBAMI?
takze jak by byly parytety do rad nadzorczych itd. to po prostu sie zdefiniuje jako kobieta
mam nadziej ze feministki nie popieraja transfobicznego brania tylko mezczyzn do wojska, nie?
#ukraina #polska #swiat #feminizm #blackpill #przegryw
Nowe pojęcie dla wykopka do wygooglowania: TERF.
@gharman: Otoz sa xD
mam nadziej ze feministki nie popieraja transfobicznego brania tylko mezczyzn do wojska, nie?
Ja mu wytłumaczyłem o co chodzi feministkom. Walczą o prawo do wykonywania a nie ze tez chcą wykonywać ten zawód.
@21374201: Czy ty właśnie sugerujesz, że kobiety nie głosują? Nie dość, że stanowią większość w społeczeństwie to i na wybory częściej chodzą. Sorry bardzo, ale biorą duży udział w wyborze tych mężczyzn u