@burnthefires: kupię 1 kg i zjem na dwa razy xE @moll: folia kosztuje 12 zł #!$%@?ą cena i nie kupię . A masło siłowe da się kupić? I kłaść go skóra do góry!
@Itslilianka: jeśli do ryby i najprościej to mieszasz sobie ulubione zioła na talerzyku, masło kroisz w plasterki i plastry na kawałeczki i te kawałeczki obtaczasz w ziołach, mocno dociskając je do tłuszczu z każdej strony. Jak się tego nawbija to używasz dalej.
Najprostsza mieszanka to trochę soli, czosnek suszony, zioła prowansalskie
@moll: folia kosztuje 12 zł #!$%@?ą cena i nie kupię . A masło siłowe da się kupić? I kłaść go skóra do góry!
@Itslilianka: To na tej mojej fotce jest chyba z 600g i to też była spora przesada, a żołądek mam raczej pojemny. No ale kto bogatemu zabroni.
Masło ziołowe zrób sama. Taniej wychodzi.
Na folii układasz trochę masła, filet skórą do dołu, trochę masła, zamykasz kieszonkę
@Itslilianka: miesza się masło z posiekanymi ziołami.
Najprostsza mieszanka to trochę soli, czosnek suszony, zioła prowansalskie