Wpis z mikrobloga

@Kwakwa92 Przyjacielu, ale nie ładnie tak usuwać cudze komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak już napisałem tylko, że usunąłeś jednymi osobami odpowiedzialnymi za niszczenie życia prywatnego Nikosia mogą być co najwyżej jego rodzice i nikt inny ponieważ to oni sprawili, że internet wie kim jest ten dzieciak często wykorzystując go po prostu do ocieplenia wizerunku swojego. Ja temu dzieciakowi szczerze współczuje bo może jeszcze nie teraz, ale za kilka lat jak się jego koledzy w szkole dokopią do pewnych rzeczy robionych przez ojca i matkę to będzie miał bardzo ciężko.
#famemma
Cztero0404 - @Kwakwa92 Przyjacielu, ale nie ładnie tak usuwać cudze komentarze ( ͡° ͜...

źródło: comment_1667763601Qb7GZoDph5Sv0grFikSNNs.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kwakwa92: Nie ''was'' ponieważ w tym momencie po prostu pomawiasz ogromną część użytkowników. To, że taka sytuacja miała miejsce również jest tylko i wyłącznie winą jego ojca. Ja mam na przykład taką świętą zasadę, że dzieci się nie rusza bo uważam, że to jest mega słabe po prostu. Problem tutaj jest taki, że ktoś przez lata ruszał inne dzieci a jak ruszyli jego i ktoś odbił piłeczkę w obrzydliwy bo
  • Odpowiedz
@Kwakwa92: kto #!$%@? zrobił taki film i dlaczego #!$%@? każdego do jednego worka? ludzie co przeglądają sobie tag z meczami też będą mieć #!$%@? idąć twoim tokiem myślenia? XDD
  • Odpowiedz
@Kwakwa92: Nie wręcz przeciwnie jeśli ktoś stworzył taki film z dzieckiem to #!$%@?ć go, nie ma absolutnie miejsca na takie coś w naszym społeczeństwie. Ale to nie zmienia faktu, że dalej za taki stan rzeczy winę ponosi głównie Nitro a nie internet, to tak jakbyś komuś próbował mówić iż winę za alkoholizm ponoszą producenci alkoholu a nie ludzie co nie umieją go pić. Poza tym co to znaczy niby ''konwencja''
  • Odpowiedz
@Kwakwa92: Tak. Nie rozumiem jak to jest możliwe, że umiesz założyć konto na wykopie a nie umiesz jednocześnie czytać ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja się nie zapytałem czym jest konwencja jako słowo bo od tego to ma słownik. Ja tu napisałem, że usprawiedliwianie braku argumentów i swojej głupoty tym słowem jest słabe.
  • Odpowiedz