Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
W jaki sposób rozmnażali się kroganie? Było info że jeden robi 1000 na rok, ale na splashscreenie Ewa miała jednego gowniaka. Więc co oni mogą radzić co 8 godzin sztukę?
#masseffect
  • 11
  • Odpowiedz
ale na splashscreenie Ewa miała jednego gowniaka

@Itslilianka: Masz na myśli ten pokaz slajdów na koniec trójki? Przecież oni to robili na kolanie na szybko, żeby jakieś zakończenie trylogii było po tym jak się na nich wiadro pomyj wylało za brak jakiegokolwiek wyjaśnienia co się stało. Nie można tego brać na poważnie i szukać sensu i powiązań z resztą gry - przynajmniej takie jest moje zdanie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Itslilianka: Z rzeczy, które wiem: Kroganie mają 4 jądra. Samica składa nawet do 1000 jaj na cykl. Tylko ile cykl trwa? Jeden rok?
Wrex mówił, że na 1000 dzieciaków przeżywa 1, przez genofagium. Mordin (albo inna jaszczurka) mówił, że genofagium to nie kastracja, tylko dostosowanie ich reprodukcji do normalnego tempa rozmnażania. Co by oznaczało, że ten jeden dzieciak na cykl to dzieciak rocznie na parę.

Ale to wszystko strzępki informacji. Gatunek,
  • Odpowiedz
@Itslilianka: patrzac po liczbach, ktore Bioware podalo (czyli te 1000 dzieciakow na rok od jednej osoby), to wyleczenie genofagium powinno byc opcja dla renegata xD przeciez nie ma szans, ze po pokonaniu zniwiarzy kroganie w takich ilosciach by znow nie sprobowali zdominowac galatyki i sorry, ale Wrex z Ewka by temu nie zapobiegli, salarianie mieli racje i tyle. Bioware totalnie spartaczylo ten temat wg mnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Marcines: dokładnie. 10 lat i kroganie odpowiadają za 99% przestępstw stanowiąc tylko 42% populacji wszechświata xD to takie półgłówki osiłki sebixy i wg mnie powinno się ich kontrolować.
  • Odpowiedz