Wpis z mikrobloga

@SkorpionX: Oczywiście można wybrać kogokolwiek innego, który zrobi to samo co PiS. Jeśli ktoś wierzy w to, że jakikolwiek polityk startuje w wyborach tylko po to, żeby społeczeństwo miało z tego pożytek to albo jest idiotą, albo opłacanym trollem.
Żaden polityk nie startuje w wyborach żeby służyć społeczeństwu, każdego polityka interesuje wyłącznie kasa, władza i układy. Kogokolwiek się wybierze to będzie ten sam cyrk, bo koryto jest to samo tylko
  • Odpowiedz
  • 503
@ManiacTeam jak na razie zmieniają podatki, majstrują przy ordynacji wyborczej, wolność słowa dawno zezłomowali, wprowadzili zakaz aborcji, zakłamują nauczanie historii i wiele innych ale jeśli uważasz, że Cię to nie dotyczy to kim jestem, by Cię uświadamiać?
  • Odpowiedz
@SkorpionX: Poprzednia władza też miała problem z wolnością słowa, aborcja mnie nie dotyczy, podatki też były zmieniane a stanowiska obsadzane swoimi ludźmi i dlatego stracili władzę. Napisz mi coś czego nie wiem oraz coś mądrego co sprawi, że zmienię zdanie o politykach. Bo jak na razie to kiepsko ci idzie ta agitacja.
  • Odpowiedz
@SkorpionX: Oczywiście. Beata Sawicka i jej przekręty są szeroko opisane. Gawłowski, znany łapówkarz. Coś dodać?
@Erravi: Nie mam na kogo głosować. Jak mam głosować na kolesiostwo, złodziejstwo i nepotyzm to wolę to olać bo nic w moim życiu się nie zmieni na lepsze.
  • Odpowiedz