Aktywne Wpisy

Wiem że głupie pytanie
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki

Miałam za sobą kilkanaście relacji i najpóźniej kończyły się po 3 latach
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Ktoś coś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pic.rel.
#pytanie #pytaniedoeksperta #internet #swiatlowody
Alfanet 80pln za 100mb
a orange dla mojej lokalizacji (jedlno2):
Internet domowy do 10 Mb/s
Prędkość pobierania
do 10 Mb/s
Prędkość wysyłania
do 1 Mb/s
Co prawda nie za szybko, ale za to nie za tanio.( ͡º ͜ʖ͡º)
@ForceMajeure: moze i drogo, ale za to wolno ¯\_(ツ)_/¯
Jeszcze raz telefon do Vectry i zupełnie inna rozmowa - warunki takie jak na ich stronie za 600Mb/s + 60 za instalację. ¯\_(ツ)_/¯ Czekam na mail z wzorem umowy i instalatora( ͡° ͜ʖ ͡°)
A no
RogerOver temat kończę.
Jednak nie daje mi spokoju. Nie no. Qurwa, tak być nie może.ヽ( ͠°෴ °)ノ
Edhyta: mnie najbardziej intryguje w czym problem, skoro jest i sa wolne wlukna i jest dostepny przesyl i adres jest na liscie adresowej w projekcie no i przeciez nie za darmo.
Tam gdzie mieszkalem do tel pory takich problemow nikt nie robil.
Mowisz o jakichs dziwnych gadkach, w mojej okolicy Orange od 10-15 lat jak nie dluzej podaje dostepnosc Neostrady w kilkudziesieciu budynkach, po zamowieniu i wyslaniu umowy monter odmawia instalacji poniewaz kabla nigdy nie bylo i nie bedzie.
Ale to też nie do końca, bo z "wywiadu sklepowego" wiem, że ludzie maja vectre. Jakiś szfindel tu zjeżdża.
A i w bylym miejscu zamieszkania, też izi nie było, bo
A i jakieś 3 tyg. temu był transport gabarytowy, jakieś duże ustrojstwo na cieżarówkach przewozili z pilotami itd. i zerwali jeden ze światłowodów. Piloci z transportu zawiązali go w