Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +204
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Często sprzedawcy/sklepy ze smartem mają najtańsze produkty, a co dopiero jak uwzględnię smarta.
@fuuYeah: takich sytuacji jest bardzo dużo, ale wrzuciłeś artykuły z bardzo niskomarżowej branży
Np. ostatnio kupowałem dysk Cx400 256gb za 109,99 i bez smarta on nie występuje.
Natomiast na Ceneo jest drożej https://m.ceneo.pl/110606242
@QoTheGreat: mi się wydaje, że prawie zawsze widzę na allegro tańszą alternatywę bez smarta. Oczywiście trzeba by to było zbadać, ale jest to zauważalne prawie za każdym razem kiedy coś kupuję
Dla mnie większym badziewiem był ten SmartWeek i te ich "promocje", może i było parę rzeczy naprawdę dobrze przecenionych ale w większości czułem się jak w polski
@fuuYeah: kiedyś musieli dopłacić złotówkę czy 2 złote, nie wiem jak jest teraz.
@fuuYeah: przez to że mam smarta kupuję dużo więcej na allego i myślę że o to w tym chodzi.
@Refusek: czyli musi podnieść marżę żeby wyjść na swoje w takim razie
Tzn. smart jest celowo tak dobierany, byś kupił multipack/wielokrotnosć na ogół.
Najlepiej to widać na policzalnych produktach użytku codziennego, typu karma dla psa/kota, tabletki dla zmywarki itp.
Przykład z teraz: tabletki finish
Dostawę do paczkomatu jest za 0,99 zł przy zakupach za 40 zł.