Aktywne Wpisy
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
koala667 +267
Okolice Szczecina, raczej nie przyjechali na wakacje nad Bałtykiem. Outfit mają jak 90% nielegalnych na granicy BY/PL
#imigranci #bekazlewactwa #4konserwy #polska
#imigranci #bekazlewactwa #4konserwy #polska
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To już to co odwala amadi to juz gola nie mówi ze to szantaż tylko co ?
A wardenga jak spokojnie powie to już szantaż xd
Tematy są wyciszane, nuda, shoopa , nawet już pasut przez to przestał być śmieszny. Wszyscy pływają w tym szambie ale każdy jesCze myśli ze jednak może nie.
Co do jacy, szkoda ze mu nie dali szansy powidziec co myśli, niech ucieka jak najdalej tam gdzie dadzą mu więcej swobody. Bo jak trzeba to sie z Jackiem mogli dogadać a teraz co ? Xd
#famemma