Aktywne Wpisy
widmo82 +4
#gielda
Wybór Trumpa to dobry wybór?
https://www.bankier.pl/wiadomosc/16-noblistow-ostrzega-przed-rozpaleniem-inflacji-przez-plany-gospodarcze-Trumpa-8771529.html
Szesnastu laureatów nagrody Nobla z ekonomii ostrzega w liście otwartym, że druga kadencja Donalda Trumpa będzie wiązać się z ponownym rozpaleniem inflacji i trwałymi szkodami dla gospodarki USA - podaje portal Axios. Ekonomiści oceniają, że program gospodarczy Joe Bidena jest znacznie lepszy.
Wybór Trumpa to dobry wybór?
https://www.bankier.pl/wiadomosc/16-noblistow-ostrzega-przed-rozpaleniem-inflacji-przez-plany-gospodarcze-Trumpa-8771529.html
Szesnastu laureatów nagrody Nobla z ekonomii ostrzega w liście otwartym, że druga kadencja Donalda Trumpa będzie wiązać się z ponownym rozpaleniem inflacji i trwałymi szkodami dla gospodarki USA - podaje portal Axios. Ekonomiści oceniają, że program gospodarczy Joe Bidena jest znacznie lepszy.
Pokojowa +1
Po zakończeniu pontyfikatu papieża Franciszka, kolejnym papieżem zostać powinien.. ?
#ukraina #wojna #rosja #katolicyzm #2137
#ukraina #wojna #rosja #katolicyzm #2137
.....
- Ukrainiec 23.1% (30)
- Białorusin 3.8% (5)
- Rosjanin 37.7% (49)
- Innej narodowości 24.6% (32)
- Nie wiem, trudno powiedzieć 10.8% (14)
Gardło starte, a już za 2 tygodnie widzimy się znowu w Londynie (ʘ‿ʘ)
#porcupinetree
Widziałem na reddicie sporo narzekań na nagłośnienie na płycie. Co ciekawe - w sektorze H na gorze korony dźwięk był ok, separacja instrumentów bardzo poprawna.
Obserwowałem płytę z góry i miałem wrażenie ze generalnie tam coś jest nie tak, ludzie
Podobało mi się ze było dużo fanów w koszulkach z koncertów z okresu 2000-2010. Super klimacik. Przede mną siedzieli ojciec (~60) z synem (~30) w koszulach z 2008 roku. No mega, bardzo to lubię na koncertach :)
Liczyliśmy jakie inne zespoły było widać na tshirtach i poza PT było sporo Toola, Opeth, Dream Theater, Pink Floyd; widziałem tez raz Riverside.
Sam kupilem pomarańczowa koszulkę
U mnie tak zaczynając od początku, to mam fajne porównanie, gdyż na koncercie był ze mną kolega, który raczej nie słucha takiej muzyki (lubi Linkin Park i chyba to jest zbliżone najbliżej do PT, no chyba, że chcemy porównać do PT np. taką Sanah ( ͡° ͜ʖ ͡°)), no i ja, gdzie PT zacząłem słuchać kilka
Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podobało. Chociaż przyznaję, że czasami musiałem się domyślać co gra Richard, ale albo jestem uczulony, albo wydaje mi się, że klawisze są systematycznie wyciszani (to samo miałem na Opeth we Wrocławiu). Ale tak czy siak, było bardzo dobrze.