Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś czemu w HP2 tak uczepili się Soni? Bo jak mi poleciliscie do nadrobienia ten sezon to były takie głosy, a włączyłam ten sezon i pierwsze odcinki raczej leciały w tle i dopiero ostatnie oglądam faktycznie ze skupieniem gdy jestem w połowie i już sama Sonia na pandorze wspomniała ze od początku oni sie d----------a do niej i stad moje pytanie - co ona takiego zrobiła ze tam wszyscy tacy cięci są na nią?
#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Sonka to jest taki dramat tamtej edycji że nie mam słów. Zanim obejrzałam myślałam, se spoko jest i ludzie przesadzają. Ale kurde, nie wiem czy ona mnie bardziej wkurzała czy Gjacz/IwanAnia.
Tego ryku po pewnym czasie się słuchać nie dało a potem doszło darcie mordy o g---o. Brrr masakra
  • Odpowiedz
@trippieatplay na moje to ona była jeszcze dzieckiem i miała zryta psyche. Widać to dzisiaj, bo jest tak przerobiona, że wygląda jak inny człowiek. Dodatkowo chwyta się jakiś specjalistów z pseudomedycyny.

W hotelu moim zdaniem była taką płaczliwa męczybułą z czasem
  • Odpowiedz
@slepauliczka: u niej to bylo widac, pewnie niejeden specjalista by wiedzial xD a pamietam jak 1 raz ja pokazali myslalam : jaka ladna dziewczyna....hahaah.... a potem sie zaczelo, o-------e na punkcie Roberta , darcie ryja, te placze omg
  • Odpowiedz